VI ÄR ACKORD.NU

Vi kan hjälpa dig mot en ny start med en andra chans.

Vi vill att du skall lyckas! Det ligger i sakens natur, om du lyckas så betyder det att vi har lyckats. Ge inte upp innan du har testat allt. En företagsrekonstruktion kan vara vändningen och början till lönsamhet.

Vårt team erbjuder expertis inom juridik, ekonomi, företagande och entreprenörskap. Vi har gedigen erfarenhet av försäljning, marknadsföring och ledarskap. Tillsammans med dig och ditt team kan vi vända vinden, öka intäkterna, sänka utgifterna och bli av med stora skulder.

Our History

Vi arbetar inte traditionellt. Vår uppgift är att ditt företag skall leva vidare. Vi bryr oss och vi finns för att vi brinner för företagande och entreprenörskap. Alla företag kan hamna i likvida problem, det behöver inte betyda slutet. Se till att kontakta oss i tid! 

Tillsammans tar vi fram en rekonstruktionsplan.

  • det ger företag tid att komma på fötter
  • det kan sänka era skulder
  • det är ett sätt att förädla och effektivisera verksamheten
  • Företaget hamnar i trångmål. Det kan vara kunder eller leverantörer som ställt till det. Det kan vara konjunkturen. Kontakta oss i tid!

  • En företagsrekonstruktion kan hjälpa de allra flesta företag. Alternativet är oftast konkurs så vad har du att förlora? Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte.

  • En rekonstruktion innebär en ny plan, tuffa beslut och hårt arbete. Vi finns där hela tiden! Vi hjälper dig - Kontakta oss idag!

  • Under rekonstruktionen är det viktigt att man sköter sin ekonomi och att man håller sig till den uppgjorda planen. Då kan man få till stånd ett ackord och kraftigt reducera sina skulder. Kontakta oss för en dialog

  • Under rekonstruktionen kan det bli aktuellt med lönegaranti för de anställda. Det underlättar ytterligare för företaget och skapar förutsättningar för att företaget på sikt skall bli lönsamt. Kontakta oss så berättar vi mer

Statistik

företag 2019

6407
Antal konkurser 2019
157
Antal rekonstruktioner 2019
66892
Nya företag 2019

Vårt team

Jörgen Bengtsson

Rekonstruktör

Martin Stensson

Handläggare

Sara Lind

Support & management

Anne Karlsson

Jurist

Martin Jansson

Entreprenör

Mats Karlsson

Juridik